A pályámat Szegeden a Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem  Endokrinológiai Önálló Osztályán kezdtem 1994-ben. Két évig döntően csak endokrin betegekkel  foglalkoztam, ezen az osztályon ritka endokrin betegségek is előfordultak, így már kezdőként  is nagy tapasztalatot szerezhettem az endokrin betegek ellátásában.

Később Szombathelyre kerültem, ahol a Markusovszky Kórház I. Belgyógyászati Osztályán diabetológiai  és endokrin szakrendelést végeztem. Az osztály szakterülete volt még a saját profilomom kívül a nephrologia, immunologia, angiologia is , így a belgyógyászat széles spektrumával megismerkedhettem.  A Sürgősségi Betegellátó Osztály munkájában is részt vettem. 1999-ben belgyógyászatból, 2001-ben endokrinológiából, 2005-ben klinikai farmakológiából szakvizsgáztam, 2009-ben diabetológiai licenc vizsgát tettem.

Családi okok miatt 2009-ben Zalaegerszegre költöztem.

Jelenleg a Kanizsai Dorottya Kórházban (Nagykanizsa) endokrin és diabetológiai szakrendelésen, a Markusovszky Kórházban (Szombathely ) endokrin járóbetegellátásban dolgozom.

Angol felsőfokú és német középfokú nyelvvizsgával rendelkezem.

Magánrendeléseimen  Nagykanizsán, Zalaegerszegen ill. Szombathelyen is várom

kedves betegeimet.